Download algemene voorwaarden

Op deze pagina vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Holland Baits. Wij verzoeken u dan ook om de voorwaarden door te nemen alvorens u een bestelling bij ons plaatst.
Door uw bestelling geeft u aan dat u met de levering-en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Holland Baits heeft het recht de levering en/of betalingsvoorwaarden op enig moment te wijzigen.

Prijzen.

Alle op de site vermeldde prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten of het moet anders vermeld zijn. De overeenkomst komt tot stand na het aanvaarden van de bestelling en bevestiging per e-mail. Na de overeenkomst zullen er geen prijswijzigingen worden doorgevoerd.
Wanneer u een bestelling heeft gedaan, ontvangt u een bevestiging hiervan per e-mail. Hierin zal het door u bestelde product, de wijze van verzending en betaling van de totale kosten worden vermeld.

Betaling.

De betaling is altijd vooraf, klanten kunnen dit via I Deal of Paypal doen.

Levertijden en levering.

De levertijd wordt na bestelling per mail opgegeven. Overschrijding van de opgegeven levertijd geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden. Het door u bestelde product wordt binnen 7 werkdagen na betaling bij u geleverd, mits voorradig. Tijdens de zending vanuit ons bedrijf tot de ontvangstneming van de klant, draagt Holland Baits het risico van beschadiging en verlies van producten. Na ontvangstneming gaat het risico op de klant over.

De levering wordt standaard via TNT Post gedaan. De verzendkosten zijn € 7,50 incl. BTW tot 29 kilo. 

Onze freezerbaits zijn bederfelijke producten die vers worden gedraaid en verzonden. Holland Baits is niet aansprakelijk voor eventuele kwaliteits achteruitgang doordat u tijdens de eerste afleverpoging niet op het opgegeven adres bent.

Wettelijk verplichte bedenktijd bij koop op afstand.

Holland Baits is verplicht om de producten binnen 7 werkdagen na ontvangst retour te nemen indien u niet tevreden bent of u zich bedacht heeft. Dit kan alleen indien de producten ongeopend en onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Voorafgaand aan het retourneren dient u een e-mail te zenden naar info@hollandbaits.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. onder vermelding van het factuur nummer. Bij het retourneren komen de verzendkosten voor rekening van de klant, tenzij de fout bij Holland Baits ligt.

Het retourneren geldt niet voor freezerbaits, omdat dit een bederfelijk product is.

Uw bestelling kan kosteloos, maar binnen 24 uur nadat u een bestelling heeft geplaatst, telefonisch of per e-mail worden geannuleerd. Eventueel door u reeds betaalde bedragen worden zo spoedig mogelijk teruggestort op uw rekening. 

Privacy

Uw persoonsgegevens zullen met vertrouwen behandeld worden en uitsluitend gebruikt worden voor afhandeling van uw bestelling. Holland Baits zal nimmer uw gegevens doorgeven aan derden zonder uw toestemming.